Leer voor je leven

Ouders

Uw kind verder helpen, stimuleren en samen vanuit plezier een beter resultaat boeken. Daar gaan wij voor. Samen met u, uw kind en school. Onze specialisten zijn actief op de volgende gebieden:

istock_000004695496large_3933

Dyslexie

Uw kind beter leren lezen en spellen. Daar draait het om. Onze dyslexie-specialisten hebben een positief effect op de motivatie, het zelfvertrouwen en de werkhouding van uw kind. Als het plezier er is en het zelfvertrouwen groeit, worden er mooie stappen gezet. En behaalt uw kind zijn/haar eigen successen. Inderdaad: op het gebied van lezen en spellen.

Meer informatie lees hier verder


Basis GGZ en particuliere behandelingen
Sinds 1 januari 2014 kunnen cliënten voor de behandeling van psychische klachten terecht bij hun huisarts. De huisarts of een praktijkondersteuner GGZ (POH-GGZ) doen zelf de (lichtere) behandeling(en). Maar de ouders en het kind kunnen ook worden doorverwezen naar de Basis GGZ of naar de gespecialiseerde GGZ. PDIJ biedt Basis GGZ voor lichte tot matige psychische aandoeningen.

Meer informatie lees hier verder

Uw kind & gedrag
Elk kind heeft in zijn ontwikkeling wel eens een probleem. Meestal lost dit zich vanzelf op. Wanneer een probleem langer duurt of groter wordt, kan hulp nodig zijn. Lees hier verder

Deel deze pagina op Google Plus Deel deze pagina op LinkedIn