Psychologische dienstverlening en COVID-19

Corona proof locaties

We hebben al onze kantoren coronaproof ingericht. Wij voldoen aan de huidige maatregelen gesteld door RIVM en beroepsverenigingen. Cliënten krijgen, indien nodig, uitgebreide instructie en eventueel een filmpje van de locatie toegestuurd voordat de afspraak plaatsvindt. 

Ook bij de onderzoeken en behandelingen die op school plaats vinden worden de coronaregels zorgvuldig gehanteerd.

Behandelingen face-to-face en online

Begeleiding GGZ/dyslexie zijn en blijven de komende tijd mogelijk voor een deel online en een deel face-to-face. Continuïteit van de zorg is extra belangrijk. Hierbij houden wij ons aan de regels opgelegd door de overheid (per 15-02-2022). Onze behandelaren ondersteunen ouders zoveel mogelijk bij het begeleiden van hun kinderen in de thuissituatie.

Ook voor andere vragen

Ouders kunnen ook bij ons terecht voor andere vragen betreft het begeleiden van hun kinderen in de in deze bijzondere tijd. U kunt hierbij denken aan vragen over angst bij kinderen voor de situatie rond Corona, de dagplanning en de combinatie leren-thuis, etc.

Vragen over Corona

Heeft u vragen over het Coronavirus of hoe om te gaan met de vragen van uw kind bekijk dan onderstaande sites:

Vragen aan ons?

Heeft u vragen of suggesties? Neem dan contact op met de (regie)behandelaar of met het secretariaat van PDIJ via telefoonnunummer 088 093 15 15 of e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle ouders waarvan kinderen bij ons in begeleiding zijn, ontvangen regelmatig een nieuwsbrief met de meest recente informatie.

 

© 2021 IJsselgroep Psychologische Dienstverlening
Realisatie door Groene Tomaat Marketing i.s.m. Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau