Rommelpiet en onrust in de klas? Relax: het komt goed met Sinterklaasyoga

Kinderen willen graag bewegen, maar leerkrachten zien graag een rustige klas. Een lastige opgave om hier balans in te vinden. In combinatie met de feestdagen kan dit een nog grotere uitdaging worden. Ontdek hoe u aan beide behoeftes tegemoet kunt komen. Relax en maak kennis met kinderyoga en Sinterklaasyoga.

Lees meer: Rommelpiet en onrust in de klas? Relax: het komt goed met Sinterklaasyoga

Het Onderwijsgesprek met Bert Wienen

Het onderwijsveld en Amphion slaan opnieuw de handen ineen voor een nieuw seizoen van Het Onderwijsgesprek. Bert Wienen is op 12 oktober af de eerste gastspreker. Presentator Wendelien Wouters gaat het gesprek aan met de onderwijsdeskundige, ervaringsdeskundigen én het publiek. Het event is gratis toegankelijk voor onderwijsprofessionals en andere belangstellenden.

Lees meer: Het Onderwijsgesprek met Bert Wienen

Samen Lezen over Sinterklaas

De Sinterklaastijd is voor kinderen een bijzondere periode. Het is gezellig om samen met kinderen over Sinterklaas te lezen. Lezen in mooie boeken is een cadeautje voor kinderen. Naast dat je samen een fijn moment kunt creëren, leren kinderen er veel van. Het luisteren naar verhalen verstevigt de taalbasis en vergroot de woordenschat. Gelukkig zijn er veel boeken beschikbaar!

Lees meer: Samen Lezen over Sinterklaas

Kinderboekenweek 2022

De kinderboekenweek komt er weer aan. Daarom is er weer een ‘Samen lezen’ voor scholen en ouders. Voel je vrij om de inhoud te delen met collega’s en ouders/verzorgers. Sterker nog: dat is precies de bedoeling van ‘Samen lezen!

Lees meer: Kinderboekenweek 2022

© 2021 IJsselgroep Psychologische Dienstverlening
Realisatie door Groene Tomaat Marketing i.s.m. Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau