Webinar en download Protocol Dyslexie Diagnostiek en Behandeling (PDDB 3.0)

Op 1 januari 2022 gaat het nieuwe Protocol Dyslexie Diagnostiek en Behandeling 3.0 (PDDB 3.0) in. Dit nieuwe protocol vormt de leidraad voor diagnostiek en behandeling van Ernstige Dyslexie vanuit de Jeugdwet en vervangt het vorige protocol. Het nieuwe protocol brengt enkele veranderingen met zich mee…

Webinar

In januari 2022 organiseert IJsselgroep op verschillende momenten webinars om u te informeren over dit nieuwe protocol. Deelname is gratis!

U kunt kiezen uit de volgende data:

  • Dinsdag 18 januari 2022 (VOL!)
  • Donderdag 20 januari 2022 (VOL!)
  • Maandag 24 januari 2022
  • Donderdag 27 januari 2022
  • alle bijeenkomsten zijn van 15:30 - 16:30 uur

 Wilt u deelnemen? Meld u dan aan via onderstaande link. Voor aanvang van de webinar ontvangt u een uitnodiging met een link voor de door u gekozen datum.

Aanmelden

Wijzigingen

Vanaf januari 2022 kunnen ook kinderen met een vermoeden van dyslexie en bijkomende problemen in aanmerking komen voor vergoede dyslexiezorg. In het verleden was dit alleen mogelijk als de bijkomende problematiek ‘onder controle’ was. Voor de doorverwijzing naar vergoede zorg is een ernstig leesprobleem (zwakste 10%) een noodzakelijke voorwaarde. 

Download hier de pdf met de belangrijkste wijzigingen

Meer informatie

Heeft u in de tussentijd vragen of vindt u het prettiger om persoonlijk af te stemmen? Neem dan gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2021 IJsselgroep Psychologische Dienstverlening
Realisatie door Groene Tomaat Marketing i.s.m. Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau