Speciaal voor ouders is er een leuke nieuwsbrief ‘Samen lezen!’ met adviezen, leestips, boekentips, apps en tools. Lezen is belangrijk en moet vooral ook leuk zijn.

Veel lezen in leuke boeken helpt

Het is voor kinderen waardevol om thuis veel te lezen in leuke, taalrijke boeken die aansluiten bij hun belevingswereld. Ze leren er zoveel van. Door veel te lezen, gaan ze beter lezen en leren ze nieuwe woorden. Een goede leesvaardigheid helpt kinderen bij het leren op school: voor de meeste vakken moet je immers teksten lezen, begrijpen en leren.

Altijd het juiste boek voor uw kind

Welk boek is geschikt voor uw kind? Ontdek het in de ‘Kinderboekenlijn van IJsselgroep’: een handig overzicht met leuke en taalrijke kinderboekenseries en jeugdboeken voor leerlingen uit de groepen 3 tot en met 8. In de nieuwsbrief worden elke keer de nieuwste boeken meegenomen.

De voordelen van de nieuwsbrief ‘Samen lezen’’

  • U ziet in de Kinderboekenlijn precies welke leuke boeken passen bij de leeftijd, de interesses en het leesniveau van uw kind

  • Door veel te lezen, gaat uw kind beter lezen en leert hij/zij nieuwe woorden. Dit helpt bij het leren op school. Voor de meeste vakken moet je immers teksten lezen, begrijpen en leren

  • U kunt regelmatig leesmotiverende en leuke dingen downloaden zoals boekenleggers, oefeningen en leestips

  • Vakantiespecials over lezen met de leukste boeken en leesspelletjes

Nieuwsbrief voor ouders ‘Samen Lezen!’

Wilt u regelmatige handige boekentips en leesadviezen ontvangen? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief voor ouders ‘Samen Lezen’.

© 2021 IJsselgroep Psychologische Dienstverlening
Realisatie door Groene Tomaat Marketing i.s.m. Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau