Dyslexie: onderzoek en behandeling in Drenthe

Snel starten: geen wachtrij • Plezier, motivatie en resultaat • Pelle helpt, ONL en talentgerichte aanpak • Benutten van sterke kanten van kinderen • School nabij • Samen met school en samen met ouders • Gediplomeerde begeleiders • Kennis van zorg en onderwijs

Een mooie combinatie

Spreken deze voordelen u aan? Dan is er goed om te weten dat IJsselgroep in toenemende mate actief is in Drenthe. Want het is ook een mooie combinatie: Drenthe en de IJsselgroep. Vooral als het gaat om het terugdringen, onderzoeken en behandelen van dyslexie. Steeds meer scholen, ouders en kinderen in Drenthe kiezen dan ook voor IJsselgroep.

Dyslexie

U wilt weten of uw kind dyslexie heeft en/of u wilt uw kind beter leren lezen en spellen? Ontdek dan de mogelijkheden van IJsselgroep. Samen stappen zetten. Daar draait het om. En dit kan alleen als uw kind geraakt wordt. Onze dyslexie-behandelaren hebben een positief effect op de motivatie, het zelfvertrouwen en de werkhouding van uw kind. Als het plezier er is en het zelfvertrouwen groeit, worden sprongen gemaakt. En behaalt uw kind zijn/haar eigen successen.

Brochure en vragenlijst

Download hieronder de brochure 'Dyslexie' en de vragenlijst voor ouders.

Contactpersoon dyslexie Drenthe

Miriam Wildschut is gestart als contactpersoon dyslexie voor de regio Drenthe. Specifiek voor IB’ers, leerkrachten en ouders. Zij is tevens dyslexiebehandelaar.

Meer informatie

Wilt u meer weten of heeft u vragen of suggesties? Neem gerust contact op met Miriam via 06 14 48 99 76 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

© 2017 IJsselgroep Psychologische Dienstverlening
Realisatie door Groene Tomaat Marketing i.s.m. Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau