Jeugdpraktijk IJsselgroep in Enschede

OBS De Sterrenborgh werkt al enige tijd samen met IJsselgroep. Deze samenwerking krijgt een extra impuls omdat wij vanaf de start van dit schooljaar beschikken over een eigen ruimte in de school. Vanuit deze locatie helpen wij kinderen, ouders, leerkrachten en IB'ers bij uitdagingen op het gebied van dyslexie, gedrag en leren. Jeugdpraktijk IJsselgroep en Enschede: een mooie combinatie.

Onderzoek en behandeling in Enschede: de voordelen

Kind en talent centraal • Snel starten • Plezier, motivatie en resultaat • Benutten van sterke kanten van kinderen • School nabij • Samen met school • Samen met ouders • Gediplomeerde begeleiders • Kennis van zorg en onderwijs

Dyslexie, gedrag en leren

IJsselgroep onderzoekt, behandelt en begeleidt kinderen op het gebied van dyslexie, gedrag en leren. En dit heeft het meeste effect als kinderen geraakt worden, want dan komen ze in beweging. Onze (dyslexie)behandelaren en gedragswetenschappers werken aan de motivatie, het zelfvertrouwen en de houding van kinderen. Vanuit het positieve zoeken wij naar mogelijkheden en talenten. Om samen de volgende stap te zetten.

Onderwijs en zorg

Als we scherp kijken naar de ontwikkeling van kinderen zien we vaak  dat onderwijs en zorg ‘eigen’ aanvliegroutes hebben. Maar wat gebeurt er als je visies en inzichten uit het onderwijs en de zorg combineert? Als je samen de juiste dingen doet, elkaar versterkt en acties op elkaar afstemt? Dan kun je samen stappen zetten en kinderen nog beter helpen in hun ontwikkeling. En dat is precies wat we samen met OBS De Sterrenborgh in Enschede doen.

Contactpersonen Enschede

Anette Reessink
Kinder- en jeugdpsycholoog, regiebehandelaar dyslexiezorg en BGGZ/SGGZ, gedragswetenschapper
mobiel: 06 57 56 75 08
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mirjam Koop
dyslexiebehandelaar, logopedist, linguïst
mobiel: 06 81 81 65 66
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Marlon Groeneveld
Orthopedagoog
mobiel: 06 44 30 20 56
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jeanine van Maanen
mobiel: 06 14 00 40 79
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Secretariaat IJsselgroep

Heeft u vragen over aanmeldprocedures, het aanvragen van een tegemoetkomingsverklaring of andere organisatorische zaken? Neem dan contact op met het secretariaat van PDIJ via 088 093 15 15 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

© 2017 IJsselgroep Psychologische Dienstverlening
Realisatie door Groene Tomaat Marketing i.s.m. Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau