Céline Machiels

Functie: Orthopedagoog / Gedragswetenschapper
Mobiel: 06 16 43 50 86
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Orthopedagoog / Gedragswetenschapper

Werken aan de ontwikkeling van een kind en diens omgeving is wat mij betreft het mooiste dat er is! Ik ben sinds 2017 werkzaam bij IJsselgroep als gedragswetenschapper. Mijn affiniteit met het onderwijs is er met de paplepel ingegoten, met diverse familieleden werkzaam in het onderwijs. Tijdens mijn studie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen vulde ik mijn vrije ruimtes dan ook met vakken over leerproblemen en onderwijs. Na mijn studie ben ik werkzaam geweest in het Voortgezet Onderwijs om vervolgens de overstap te maken naar het basisonderwijs.

In mijn werk als gedragswetenschapper bij IJsselgroep hou ik me bezig met het geven van behandelingen (dyslexie en basis/specialistische GGZ), het uitvoeren van psychologisch onderzoek, het bijwonen van ondersteuningsteams en het geven van adviezen. Ik ben een enthousiaste en ambitieuze collega, met een positieve houding. Mijn streven is om zo veel mogelijk te luisteren naar de behoeften van het kind en van daaruit te werken naar een passende aanpak. Daarnaast geloof ik in de kwaliteiten van ieder kind en vind ik het belangrijk om de leerlingen succeservaringen op te laten doen. Leren en ontwikkelen kan zo mooi en leuk zijn! Die visie probeer ik ook terug te laten komen in mijn behandelingen, gesprekken en adviezen.

In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten, ben ik regelmatig in de sportschool te vinden en hou ik ervan om te reizen en nieuwe plekken te ontdekken.

Werkterrein

  • Gedragswetenschapper Passend Onderwijs binnen Essentius
  • Diagnostiek en behandeling dyslexie
  • Diagnostiek en behandeling basis- en specialistische GGZ
  • Onafhankelijk orthopedagoog Samenwerkingsverband Oost-Achterhoek

© 2021 IJsselgroep Psychologische Dienstverlening
Realisatie door Groene Tomaat Marketing i.s.m. Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau