Kim Cloosterman

Functie: Orthopedagoog/Gedragswetenschapper

Mobiel: 06 52 00 50 74
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life” (Confucius)

Orthopedagoog/Gedragswetenschapper

Van jongs af aan is mijn passie werken met kinderen. Ik startte met een aantal oppasadresjes in de buurt en tijdens mijn opleidingen werkte ik in de jeugdzorg op verschillende dynamische groepen. Daarnaast woonde ik in een huis met jongeren en deze begeleidde ik bij het zelfstandig wonen en re-integreren in de maatschappij.

In 2004 ben ik met de opleiding HBO Pedagogiek begonnen. Na het afronden van deze opleiding heb ik versneld de opleiding Pedagogische Wetenschappen met een master in orthopedagogiek gezin en gedrag gevolgd.

Inmiddels ben ik ruim 5 jaar voor IJsselgroep aan het werk. Ik wil graag kinderen en hun omgeving ondersteunen om zich zo optimaal mogelijk en gelukkig te kunnen ontwikkelen. Mijn werk doe ik veelal op gevoel, maar door cursussen en opleidingen te volgen hou ik ook mijn kennis up to date.

Kinderen in hun kracht zetten en luisteren naar de achterliggende boodschap van hun gedrag is mijn persoonlijke talent. Hier word ik blij van. Maar intens blij word ik van mijn zoontje Bodhi. Ik werk daarom parttime, om veel tijd met hem door te kunnen brengen.

© 2021 IJsselgroep Psychologische Dienstverlening
Realisatie door Groene Tomaat Marketing i.s.m. Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau