Sanne Rijkmans

Functie: Orthopedagoog MSc

Mobiel: 06 19 03 34 09
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Orthopedagoog MSc

Al vanaf jongs af aan wist ik dat ik ooit wilde werken met kinderen, in welke functie precies daar heb ik lang over nagedacht. Na mijn studie Maatschappelijk werk en dienstverlening heb ik er bewust voor gekozen om de Master Orthopedagogiek te gaan volgen, met als specialisatie leerlingenzorg. De onderwijskant heeft me altijd aangetrokken. Een mooie plek waar je kinderen verder kan brengen wanneer ze bijvoorbeeld vastlopen of niet goed in hun vel zitten. Dat vind ik ook het mooie van ons werk, je ziet kinderen opbloeien en het zelfvertrouwen groeien.

Na mijn afstuderen heb ik mij onder andere gespecialiseerd in de inzet en het gebruik van verschillende ict-hulpmiddelen bij dyslexie. Hier heb ik veel geleerd, wat ik nu in de praktijk zeer goed kan toepassen. Ik heb een tijdje een uitstapje gemaakt naar een meer onderwijskundige functie, maar de inhoud van de orthopedagogiek bleef mij trekken. Vandaar dat ik uiteindelijk bij IJsselgroep terecht ben gekomen. Sinds 2018 ben ik hier werkzaam en werk met veel plezier samen met de kinderen, ouders, collega’s en scholen. Op dit moment geef ik veel dyslexiebehandelingen en doe ik onderzoek, verder ga ik me meer verdiepen in Passend Onderwijs.

Verder houd ik er van om in mijn vrije tijd paard te rijden en gezellige momenten door te brengen met mijn vriend, vrienden en familie. En niet te vergeten; lekker te wandelen met mijn hond.

© 2021 IJsselgroep Psychologische Dienstverlening
Realisatie door Groene Tomaat Marketing i.s.m. Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau