Dyslexie-voortgangsgesprekken

Kinderen met dyslexie verder helpen in hun ontwikkeling: ons gezamenlijke doel. Als ib'er geeft u hier invulling aan, de leerkrachten doen dit tijdens de lessen en wij gedurende de individuele dyslexiebehandeling.

Kennis uitwisselen

Zorg versterkt onderwijs en andersom. Daarom het volgende idee: laten wij de tijd nemen om met elkaar in gesprek te gaan. Gewoon een uur kennis, ideeën en praktische tips uitwisselen. Samen in gesprek over kinderen, lezen, spelling, dyslexie(behandeling), ouders en onderwijs. Een goed plan?

Vragen

Natuurlijk staan de situaties waar u in de praktijk tegenaan loopt centraal. Stel gerust uw vragen over lezen, spelling en (kinderen met) dyslexie. Gaan wij samen op zoek naar de antwoorden.

U wilt graag in gesprek over uw vak in relatie tot dyslexie? Neem dan contact met ons op en ‘save the date’.

Dyslexie-voortgangsgesprekken: wat en waarom?

Ontdek de drie voordelen van een voortgangsgesprek bij u op school. Bekijk hier de slideshare:

Voor wie

Specifiek voor intern begeleiders en/of leerkrachten met wie wij al samenwerken als het gaat om dyslexie(behandeling) Voor scholen waar we (nog) niet behandelen is het een mooie manier om kennis te maken.

Geen kosten

Aan de gesprekken zijn voor u uiteraard geen kosten verbonden.

Meer informatie

Wilt u meer weten? Neem dan contact op met het secretariaat: 088 - 093 15 15 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2021 IJsselgroep Psychologische Dienstverlening
Realisatie door Groene Tomaat Marketing i.s.m. Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau