Vacature

Psychologische Dienstverlening IJsselgroep (PDIJ) richt zich op de ondersteuning van kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar. PDIJ richt zich op twee aandachtsgebieden: Dienstverlening in het kader van passend onderwijs en dienstverlening gericht op individuele en leer- en ontwikkelingsproblematieken alsmede specialistische GGZ.

Binnen passend onderwijs werken we in een team gedragswetenschappers dat scholen en ook samenwerkingsverbanden begeleidt bij de zorg om leerlingen. In het zorgdeel werken gedragsdeskundigen die 2e lijns BGGZ en SGGZ verzorgen

Wij zoeken voor onze jeugdpraktijk in de Noordoostpolder 

Gedragswetenschappers/orthopedagogen met diagnostiekervaring

Kennis en interesse in de combinatie onderwijs  en zorg is van essentieel belang om een goede afstemming te hebben tussen ontwikkelvragen van kinderen thuis en op school.

Daarnaast vragen we:

  • Een academische opleiding tot orthopedagoog/psycholoog met BAPD en een SKJ-registratie
  • Bij voorkeur meerjarige ervaring in diagnostiek en/of begeleiding (in een praktijk en/of in het onderwijs)
  • Een positieve oplossingsgerichte en transparante aanpak
  • Flexibiliteit
  • Goede contactuele vaardigheden

Wij bieden je:

Een enthousiast team waarbinnen je talenten gewaardeerd worden en waar er ruimte is om je te ontwikkelen. Wij starten met een tijdelijk dienstverband. Afhankelijk van de ontwikkeling van onze orderportefeuille behoort een langer dienstverband of een vast dienstverband tot de mogelijkheden. Je focus ligt in de eerste periode op het onderzoeken en behandelen van dyslexie problemen bij individuele cliënten.

Voor aanvullende informatie kun je bellen met Monique van de Ven via 06 14 00 22 67 of met Hansje Planjer via 06 14 34 58 87.

Je schriftelijke reactie kun je sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2021 IJsselgroep Psychologische Dienstverlening
Realisatie door Groene Tomaat Marketing i.s.m. Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau