Madelon la Gro

Functie: Gedragswetenschapper Passend Onderwijs/Orthopedagoog
Mobiel: 06 20 40 91 30
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

"Rekening houdend met de mogelijkheden van een kind en diens omgeving, hoop ik bij te kunnen dragen aan de groei en succeservaringen van kinderen, ouders en leerkrachten."

Gedragswetenschapper Passend Onderwijs/Orthopedagoog

Werkzaam zijn op het snijvlak van zorg en onderwijs maakt dat elke dag weer anders en enerverend is. In mijn werk als gedragswetenschapper houd ik me bezig met het bijwonen van ondersteuningsteams, het uitvoeren van psychologische onderzoeken en het voeren van consultatieve leerlingbesprekingen. Daarnaast denk ik mee over de meest passende onderwijsplek voor kinderen met specifieke onderwijs- en ondersteuningsbehoeften. Inmiddels ben ik 6 jaar voor Psychologische Dienstverlening IJsselgroep aan het werk en binnenkort start ik met de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog.

Mijn streven is om voor elk kind de begeleiding zo passend mogelijk vorm te geven en dus rekening te houden met de mogelijkheden en onmogelijkheden van het kind en zijn/haar omgeving. Hierbinnen is het van groot belang dat de 'neuzen' van alle betrokkenen dezelfde kant op staan en dat het welbevinden van het kind voorop staat. Het mooiste aan mijn vak is het feit dat ik onderdeel mag zijn van de groei en succeservaringen van kinderen, ouders en leerkrachten.

Mijn vrije tijd breng ik het liefst samen met anderen door, onder het genot van een hapje en een drankje. Daarnaast maak ik graag verre, mooie reizen samen met mijn partner!

Werkterrein

  • Gedragswetenschapper Passend Onderwijs op scholen in de Liemers
  • HGPD-gesprekken/consultaties
  • Handelingsgerichte diagnostiek
  • Onafhankelijk orthopedagoog Onderwijszorgloket (OZL) Samenwerkingsverband Doetinchem
  • Orthopedagoog Samenwerkingsverband IJssel l Berkel

© 2021 IJsselgroep Psychologische Dienstverlening
Realisatie door Groene Tomaat Marketing i.s.m. Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau